Especialitats

Patologies digestives

Hi ha moltes persones que pateixen malestar digestiu i darrera d'aquests símptomes es pot amagar alguna intolerància, alguna al·lèrgia alimentaria o alguna patologia digestiva. La majoria de vegades, mitjaçant l'alimentació, es millora molt la qualitat de vida, inclús poden desaparèixer del tot els símptomes. En aquests casos és molt important tenir un bon diagnòstic.

Obesitat


Les causes de l'obesitat i el sobrepès són moltes i molt variades. No és només un problema estètic, també és un problema mèdic perquè augmenta el risc de moltes malalties. Com a nutricionista és una gran satisfacció ajudar a millorar la composició corporal de persones que pateixen aquest excés de greix corporal, reduir el risc de malalties associades i fer que es sentin i es vegin molt millor.

Nutrició esportiva


Augmentar el rendiment d'un esportista, millorar la composició corporal segons els objectius planejats, preparar les estratègies alimentàries per competició i veure els resultats fa, que aquesta professió sigui molt gratificant. L'alimentació és una peça clau per aconseguir la millor versió d'un esportista. Ens enfoquem en l'abans, el durant i el després de l'activitat, cuidant l'hidratació, la ingesta i reduint el risc de lesions.


Nutrició infantil

L'alimentació durant l'embaràs i els primers anys de vida marcaràn la salut futura dels nostres infants. Inculcar hàbits saludables durant aquesta època és molt important, assegurar els nutrients necessaris per el creixement i desenvolupament, creant una bona relació amb el menjar, evitant desnutrició, obesitat, aversions alimentàries i les múltiples malalties cròniques futures que podem evitar amb una bona alimentació

Salut femenina

Les dones passem per diferents etapes bastant diferenciades: l'embaràs, la lactància, la menopausa... En aquests moments de la vida les necessitats alimentàries canvien, i una pauta dietètica adequada ens evita desequilibris, dèficits i problemes de salut. Les dones també patim més desequilibris hormonals: hipotiroïdisme, síndrome d'ovari poliquístic, amnorrea hipotalàmica o síndrome premenstrual poden millorar molt mitjançant la pauta adequada.